_PreciousMoment_
i ta mau ape-2 , i cuma nax penjelasan dari u :/
Monday, 15 April 2013 | 01:36 | 0 comments
Assalamualaikum , hye syg .. sorry klau i buad u rimas n bosan utk bce blog i ... i'm sorry k :) (fake smile ) . sayang , sbenarnye kan , i ade bnd nax ckp ngn u .. tpy i takod u mara- mara i n u salahkn i balik .. sbb tu i simpan je .. emm .. sayang , sbenarnye makin lame i dengan u , i makin tak kenal u sape .. u dah tak mcm ISKANDAR yg i kenal dulu .. totally different sayang , knape u brubah sampai mcm tu .. i nax u yg dulu .. i rindukan u yang dulu .. tolong lha sayang , pulangkan ISKANDAR i yg dulu , i rindukan dy :'( sayang , sbenarnye kalau bule , i ta nax tego ape yg u buad .. tpy i ta bule .. i terlalu sygkn u .. i ta nax u hancor .. i da jnji ngn mak u .. mak da bgy tanggungjawab tu dekat i . parents mane yang tak sygkn anak-2 dy .. tolong lha phm perasaan kiteorg sayang .. kiteorg nax yg terbaik utuk u .. emm , u , knape lately ny , layanan u kat i da brubah ? lepas u tawu i sakit , layanan u kat i lain sngt .. knape u ? i tawu i ny tak sempurna untuk u , tapi tolong la respect i as your partner . atau disebabkn i sakit , u ade perempuan lain ? tolong la jujur dengan i sayang .. jgn biarkn i berteka-teki .. i pun ade perasaan .. kalau i ckp yg bukan-2 , u salahkn i balik .. sayang , u tawu ta selame ny yg i mmg sngaje cari pasal ngn u termasok i ckp " NAK PUTUS " . i nax tengok u mcm mne .. mmg u da brubah .. u da ta mcm dlu .. u tak pujuk i ... ISKANDAR yg dulu tak pernah putus ase nax pujuk n mintak maaf  kalau i mrajok n saket aty .. tpy ISKANDAR yg skrg ? jauh sngt bezanye u .. knape u mcm ny .. ke mmg betul ape org-org ckp , time belum dpt mmg la pujuk mrayu , ayt-2 manis semuue tu kluar , time da dpt , tengok jela mcm mne .. betul ke u tergolong dlm org yg mcm tu :'( i sakit pun u tak amek tawu .. sayang , i ny sape dalam hidup u ? i ny da tak pentinng lagi ke dlm hidup u ? tolong la u jujur ngn i , kalau mmg  betul u ade org lain , u jujur la ngn i .. i akan lepaskn u dengan hati yg tak rele .. tpy kalau tu yg buat u bahgie ngn dy , i pun akn bhgie jugak :) kalau betul u still sayangkan i n cintakan i , TOLONG PULANGKAN ISKANDAR i yg i kenal dulu . dn't worry , i akn bgy u mase . mulai hari ni , tolong jgn contact i .. n tolong jgn call rumah k .
TOLONG KEMBALIKAN ISKANDAR I YANG DULU . I RINDUKAN DY SANGAT-2 !!
assalamualaikum cinta

no title for today ....
Sunday, 27 January 2013 | 09:05 | 0 comments
hui . ASSALAMUALAIKUM .
firstly , sorry ta angkat call n ta eply text . tawukan kenape ?
emm ,aq rase aq da terlalu bnyk berkorban n bersabar ngn kaw kan ?
tu pun kalau kaw perasan la pengorbanan aq tu . klau ta nmpk ,
it's okay . aq fham  . enta la wey . aq da pnt da nax bersabar ngn kaw .
smpai bile aq nax terus bersbr ngn kaw .
selalu sngt aq saket hati ngn perangai kaw . 
ingt la sikit , aq pun manusia jugak , ade hati n perasaan .
penat kod aq bagi kaw nasihat sume tu , tapi kaw ? ade kaw dengar ?
yela , kawan tu yg bule bgy kaw mase depan yg cerah kan ?
kaw ekod jela ckp dy tu . aq ny sape je kaw nax dengar ckp aq kan .
da la wey . aq da mlz nax bising-2 . aq da penat da . 
aq da putus ase nax bgy kaw nasihat lgy .
lepas ny kaw pepndy la nax perbaiki diri kaw .
mcm mane nax corak kehidupan kaw .
ingt la sikit , klau kaw ta de pelajaran ,
sape yg nax bgy kaw kje ? sape nax tanggong anak bini kaw ?
sekarang mmg la kaw ta pkiir . bile da dpt kptsn SPM 
nnty , jgn  nak menyesal pulak . lepas SPM nnty
baru kaw tawu , kwn kaw tu bule bgy kaw kje ke ta .
dyorg tu cume nax berseronok je mase skrg ny , pham !!
ingt ingt la sikit . lain la kalau kaw mmg ta nax mase depan yg 
cerah kan , kaw teruskan jela perangai kaw yang sekarang ny .
da la . pepandy la kaw nax idop sekarang ny . aq da ta de nax bebel
dekat kaw lagi . life must go onn right . so , gud luck with your life .
nnty klau da smpai seru , jgn lupe anta kad jemputan kat rumah keyh . 
harap ingt lagy la jln uma aq . bye . assalamualaikum .

Older Post

PreciousDisclaimer

Hello , welcome to my blog , budakgilecoklat.blogspot.com :)) be follow me :)

ChitChat


OntheMusic

ClapThem
Template by : Addinscha
Background by : KC
Basecode by : Jaja