_PreciousMoment_
i ta mau ape-2 , i cuma nax penjelasan dari u :/
Monday, 15 April 2013 | 01:36 | 0 comments
Assalamualaikum , hye syg .. sorry klau i buad u rimas n bosan utk bce blog i ... i'm sorry k :) (fake smile ) . sayang , sbenarnye kan , i ade bnd nax ckp ngn u .. tpy i takod u mara- mara i n u salahkn i balik .. sbb tu i simpan je .. emm .. sayang , sbenarnye makin lame i dengan u , i makin tak kenal u sape .. u dah tak mcm ISKANDAR yg i kenal dulu .. totally different sayang , knape u brubah sampai mcm tu .. i nax u yg dulu .. i rindukan u yang dulu .. tolong lha sayang , pulangkan ISKANDAR i yg dulu , i rindukan dy :'( sayang , sbenarnye kalau bule , i ta nax tego ape yg u buad .. tpy i ta bule .. i terlalu sygkn u .. i ta nax u hancor .. i da jnji ngn mak u .. mak da bgy tanggungjawab tu dekat i . parents mane yang tak sygkn anak-2 dy .. tolong lha phm perasaan kiteorg sayang .. kiteorg nax yg terbaik utuk u .. emm , u , knape lately ny , layanan u kat i da brubah ? lepas u tawu i sakit , layanan u kat i lain sngt .. knape u ? i tawu i ny tak sempurna untuk u , tapi tolong la respect i as your partner . atau disebabkn i sakit , u ade perempuan lain ? tolong la jujur dengan i sayang .. jgn biarkn i berteka-teki .. i pun ade perasaan .. kalau i ckp yg bukan-2 , u salahkn i balik .. sayang , u tawu ta selame ny yg i mmg sngaje cari pasal ngn u termasok i ckp " NAK PUTUS " . i nax tengok u mcm mne .. mmg u da brubah .. u da ta mcm dlu .. u tak pujuk i ... ISKANDAR yg dulu tak pernah putus ase nax pujuk n mintak maaf  kalau i mrajok n saket aty .. tpy ISKANDAR yg skrg ? jauh sngt bezanye u .. knape u mcm ny .. ke mmg betul ape org-org ckp , time belum dpt mmg la pujuk mrayu , ayt-2 manis semuue tu kluar , time da dpt , tengok jela mcm mne .. betul ke u tergolong dlm org yg mcm tu :'( i sakit pun u tak amek tawu .. sayang , i ny sape dalam hidup u ? i ny da tak pentinng lagi ke dlm hidup u ? tolong la u jujur ngn i , kalau mmg  betul u ade org lain , u jujur la ngn i .. i akan lepaskn u dengan hati yg tak rele .. tpy kalau tu yg buat u bahgie ngn dy , i pun akn bhgie jugak :) kalau betul u still sayangkan i n cintakan i , TOLONG PULANGKAN ISKANDAR i yg i kenal dulu . dn't worry , i akn bgy u mase . mulai hari ni , tolong jgn contact i .. n tolong jgn call rumah k .
TOLONG KEMBALIKAN ISKANDAR I YANG DULU . I RINDUKAN DY SANGAT-2 !!
assalamualaikum cinta


Older Post

PreciousDisclaimer

Hello , welcome to my blog , budakgilecoklat.blogspot.com :)) be follow me :)

ChitChat


OntheMusic

ClapThem
Template by : Addinscha
Background by : KC
Basecode by : Jaja